3-tier transporter na kotačima, organizator za kuhinjski kolica s запирающейся ručkom na kotačima, višefunkcijska, za kuhinje, spavaće sobe, za teške uvjete rada

( 0 )
342.93 kn 274.33 kn

Informacije o proizvodu

Ovaj univerzalni transporter na kotačima je izrađen od debelog čeličnog okvira i plastike. Ima visoku nosivost i trajan.Zahvaljujući 3-уровневому velikom spremištu s perforiranim днищами ona pruža brojne mogućnosti za pohranu.Pokretljiva i запирающийся, s ručkama, valjcima, možete ga koristiti u kuhinji, spavaćoj sobi i tako dalje.

Karakteristike:

Visoko kvalitetni materijal: Izrađen od debele čelične šasije, ima visoku nosivost 10 kg / 22 funte na svakog reda i stabilna struktura, koju nije lako deformira.

3-level besplatnog prostora za pohranu: kata police s перфорированным dnom pružaju brojne mogućnosti za pohranu.Veliki prostor za držanje pribora.

Pokretljiva i запирающийся: Zahvaljujući četirima izdržljiv роликам ga lako glatko premjestiti ili postaviti na bilo kojem mjestu uz pomoć olovke.On je također mogućnost, tako da možete ga pričvrstiti na svoju vlastitu.

Široka primjena: Na ovom praktičnom i kolica se mogu pohraniti roba, kao što su hrana kolica, косметичка, kolica za alat i sl. Pogodan za skladištenje začina i dodataka jelima u kuhinji, toaletni papir i ručnici u kupaonici ili knjige i olovke u uredu.

Tehničke karakteristike:

Tip proizvoda: Kolica na kotačima

Boja: crna / bijela / roza / plava (original)

Materijal: čelik + plastika

Veličina: približno 88 * 42 * 37 cm / 36.6 * 16.5 * 14.6 palac

Plastična ploča: 30 * 40 * 8 cm / 11.8 * 15.7 * 3.15 inča

Nosivost: 10 kg / 22 funte na svaki stup, samo 30 kg / 66 kilograma

Količina: 1 komad

Težina: Približno 3500 g / 7,716 funti

Napomene:

1. Informacije o veličini navode samo kao referenca, molimo vas, moguća su odstupanja u 1-2 cm (0,4-0,8 inča) od-za ručno mjerenje, hvala.

2. Boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati, na zaslonu vašeg računala, jer monitori kalibrirani na različite načine.

Popis комплектаций:

1 * Transporter na kotačima

1 * Ambalaža vijaka

Više informacija

  • Broj ladica - 3
  • Materijal - Metalne
  • Vrsta metala - iron
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w1447


Naši (0)

Također mogu se sviđa