Mamac za ulov morske vode, ugrađene male kuglice, бионические mamac za kozice, sjaj u tami za noćni ribolov u slatkoj vodi

( 0 )
34.63 kn 20.76 kn

Informacije o proizvodu

Fluorescentno Riblja Mamac S Ugrađenim Бусинкой, Sjajna Джиговая Mamac, Osvijetljena U Mraku za Noćni Ribolov U Slatkoj Vodi

Karakteristike:

1. Jedinstvena i privlači pažnju: Naš mamac za lov liganja - to je poseban, i privlači pažnju vodeni pogled.Ove škampi imaju posebnu sposobnost da emitiraju slabe, ali lijepo флуоресцентное sjaj u tamnom okruženju.Zahvaljujući svojim proziran tijela i tankom izgledu otprilike veličine 5-7 cm, oni su šarmantni dodatak za bilo koji ribnjak.

2. Ugrađena žarulja: Ovaj sjajni kukom za lov liganja opremljen ugrađenim pikula, koji objavljuje atraktivne povrat zvuka zvukove koji oponašaju kretanje živih škampi u vodi.Jedva уловимый buka, pogledate бусинкой, privlači ribu, čime se povećava šanse za uspješan ulov.Iskoristite napredna podnošenje mamac zahvaljujući ovim inovativnim značajkama.

3. Učinak noćni sjaj: najljepše obilježje naše mamac za morski ribolov je njezin jedinstveni fluorescentno učinak.Kako ekologija postaje tamnija, излучаемое sjaj postaje izraženiji, stvarajući sjajan vizualni spektakl.To čini sjajnog u mraku škampi odličan izbor za akvarije, kućnih akvarija s ribama ili drugih vodenih ukrasa, dodajući im tajanstvenu i šarmantnoj atmosferi.

4. Kvalitetan dizajn: Ovaj sjajni kukom za lov škampa je izrađen od visoko kvalitetnih materijala s obzirom na točnost i trajnost.Izdržljiva konstrukcija osigurava trajnost, omogućujući vam da diverzificirati svoju avanturu na ribolovu.Uz pravilnu njegu taj mamac stoje višestruko korištenje i osigurati pouzdane rezultate.

5. Univerzalni ribolovni alat: Osim po svojoj privlačnosti, fluorescentnog, ova fluorescentno riblja mamac je svestran ribarske alat pogodan za različite vrste ribolova.Realan dizajn i zavodljive pokrete kao škampi za slatkovodne ribe, tako i za morske vrste, privući širok spektar ribe.Unaprijedite svoj doživljaj ribolov i povećajte šanse za uspješan ulov pomoću ove funkcijske mamac.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Lokacija: Ribolov s broda na oceanu, ribolov na plaži u oceanu, JEZERO, rijeka, ribnjak-rezervoar, potok, ribolov na prekooceanska kamenju

Kategorija: Mamac za ulov u morskom vodom

Veličina proizvoda: 110.00x50.00x30.00 mm/4.33x1.97x1.18 inča

Težina proizvoda: 10,5 g

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 * Mamac za lov liganja

Više informacija

  • Materijal - Fluorescentno riblja mamac
  • Naziv - ДЖОКСТАЙЛ
  • Lov na magnet - no
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w14324


Naši (0)

Također mogu se sviđa