Pametan Music Boksački trener Zidni Rotirajući E-Boxing igralište Zid vreća s pijeskom oprema za Vježbanje za fitness domaćinstvo

( 0 )
1 766.13 kn 1 253.99 kn

Informacije o proizvodu

E-Target za trening boksa s pametnim glazbu s funkcijom brojanja bodova, Kompatibilan s Bluetooth Opremu za trening boksa, Перезаряжаемое preko USB Zidni držač za koordinaciju brzine reakcije

Karakteristike:

1. Ekološki polipropilen je materijal za tiho i postojano korištenja: Ova пробивная cilj je proizveden od ekološki čistog polipropilena materijala, čime je tiho i trajno funkcioniranje posao.Visokokvalitetna kožna površina stvara realni, pruža udoban nanošenje udaraca šakom bez ranjavanje ruke.

2. Inteligentno Bluetooth-kompatibilni priključak za personalizirano reprodukcije glazbe: Zahvaljujući intelektualnom Bluetooth-kompatibilni veze možete lako igrati svoje omiljene pjesme tijekom korištenja boksački trener.Cilj pali se sinkrono s glazbom, stvarajući dinamičan i zabavno vježba, сочетающее glazbu i treninga.

3. Inteligentno istraživanjima i povratne informacije s funkcijom brojanja: E-poligon cilj za boks opremljen tehnologijom inteligentne istraživanja, koja pruža povratne informacije kroz zvučne efekte kada je udario.Ona također ima ugrađenu funkciju brojanja i povremeno treperi točke, poboljšavaju sposobnost reakcije i добавляющие element uzbuđenja u vaš trening.

4. Jednostavna instalacija s višestrukim izborom za unutarnju i vanjsku upotrebu: Bušilica boks target možete lako instalirati pomoću клейких trake, kuke ili vijaka.Možete podesiti njegov položaj u skladu s vašim željama, što ga čini pogodnim kako za domaće, tako i za vanjsku upotrebu.Dok imate zid, možete ga instalirati i u potpunosti iskoristiti prostor poda.

5. Slobodno nanositi udarce glazbu za poboljšanje reflekse i obiteljske zabave: lupa u ritmu muzike poboljšavaju refleksi i živahnost uma, a pruža vježbe i oslobađanje od stresa.Sportska oprema za bušenje i doprinosi vara zajedno obitelji i interaktivne igre, stvarajući ugodne trenutke interakcije roditelja i djece.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Starost: > 8 godina

Vrsta: Vrsta vreće s pijeskom

Osnovni materijal: PP

Boja: siva

Veličina: 470,00 mm (18,50 inča) x 470,00 mm (18,50 inča) x 90,00 mm (3,54 inča)

Bruto težina: 3700 g

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x Boksački mašina

1 set x montažu opreme

1 x USB kabel

Više informacija

  • Broj modela - boksački mat
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w1411


Naši (0)

Također mogu se sviđa