Kvalitetan set kapica za mehaničkih tipkovnica, elegantan dizajn za stabilno i glatko tipkanja, izravna dostava

( 0 )
18.37 kn 8.28 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

OOTDTY

Ovaj skup kvalitetnih tipki, zamjenske tipke ESC + Space, povećava praktičnost tipkanja.Ravnomjernu udaljenost između tipki i udoban osjećaj pružaju stabilan skup teksta.

Izrađene od trajnog materijala, te kapice za tipki izračunava se na dugi vijek trajanja.Jasan i vidljiv slika pruža poboljšanu vizualne povratne informacije tijekom korištenja.

Dizajniran za sve ljubitelje tipkovnice, te kape su kompatibilni s većinom mehaničkih tipkovnica.Bez obzira da li ste programer ili uredski radnik, oni će poboljšati vaše iskustvo tipkanja zahvaljujući svom эргономичному dizajn.

Povećajte učinkovitost tipkanja pomoću tih univerzalnih klavijature caps.Oni su prikladni za različite postavke i idealne su kako za profesionalne, tako i za individualnu upotrebu.Radite li u uredu ili se igra kod kuće, te kapice za tipki će poboljšati vašu produktivnost i dati zadovoljstvo.

Ove kvalitetne kapice za tipki poboljšavaju vašu tipkovnicu.Zahvaljujući svojoj trajnosti, udobnosti na dodir i vizualno привлекательному dizajn su nezaobilazan modni dodatak za sve ljubitelje tipkovnice.Poboljšati vaše iskustvo tipkanja i poboljšavaju performanse.

Tehničke karakteristike:

Materijal: PBT

Broj: 2 kapice za tipke (ESC + razmaknica 6,25 U)

Visina: izvorna visina (12 mm) (opcionalno 10 mm)

Proces: пятисторонняя sublimacija

U isporuku je uključeno:

1 poklopac za tipke

1xESC Keycap

Napomena:

Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 cm od-za ručno mjerenje, molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Više informacija

  • Vrsta - Kapice za tipki
  • Naziv - NoEnName_Null
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w13838


Naši (0)

Također mogu se sviđa