NOVI Originalni LCD zaslon za Nikon 1 J5, za Fujifilm X70, za digitalne kamere FUJI X70, Popravka detalj sa Zaslonom osjetljivim na dodir

( 0 )
310.99 kn 304.75 kn

Oznake za robe: lcd zaslon

Vrsta: Kamera i foto

Informacije o proizvodu

Bok, dragi prijatelju, dobro došli na internet-shop pribor za kamere!

Mi smo profesionalni trgovina rezervnih dijelova za digitalne kamere, slr, slr objektivima i rezervnih dijelova za održavanje kamkordera.Puno vam hvala što ste došli u naš dućan.Ako vam je potreban digitalni rezervni dijelovi za popravak, možete nas kontaktirati za kupnju.U trgovini je dostupan širok asortiman robe, ako niste pronašli potrebne rezervne dijelove na web stranici, možete nas kontaktirati za savjet.Također imamo stručni tim inženjera na održavanju.Ako imate tehničkih problema pri servisiranju, možete da nas kontaktirate, mi smo pravovremeno ćemo vam dati povratnu informaciju.

Možemo obećati 3 stvari: 1. Sve detalje, testiran na fotoaparatu prije slanja vam naši tehnički stručnjaci imaju više od 10 godina iskustva u području popravka digitalnih fotoaparata. 2. Poslat ćemo vam robu u što kraćem roku Možemo proizvesti uspješne uplate šaljemo robu логистическому prijevozniku u roku od 1-3 dana.Mi ćemo aktivno tražiti nove i efikasnije kanale logistike za poboljšanje efikasnosti logistike. 3. Najbolji servis koji možemo pružiti.Ako želite razgovarati s našim predstavnikom službe za korisnike o tome kako instalirati taj detalj, ili postaviti općenito pitanje o ovom proizvodu.Ne ustručavajte se kontaktirati nas, ostavljajući svoje ime, broj telefona i svoje pitanje na e-mail adresu naše usluge cloud slike.Ne možemo obećati i 3 stvari: 1. Učinkovitost logističkih uzrokovano višom silom. 2. Brzina čišćenja 3. Koliko košta tarifa za isporuku Roba će biti isporučen u roku od 3 radna dana nakon primitka potvrđene uplate, ali obično na sljedeći radni dan nakon uplate proizvod će biti poslan redovnom prioritetno sa servisom za praćenje.Obično dostava traje 10-40 radnih dana.Kao što svi znamo, vrijeme međunarodne isporuke uvijek неконтролируемо, posebno carinski postupak složen i nepredvidljiv, ali poslat ćemo vam robu u što kraćem roku, mi ćemo poslati robu u roku od određenih radnih dana, kao što je obećao u našem oglasu.Nakon izdavanja robe imali broj za praćenje koji ste dodali na kupnju proizvoda.Ako ne dobijete robu za dugo vremena, molimo vas, provjerite lokalna pošta ili stupite u kontakt s nama.Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.O povratne informacije Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas putem e-maila.Mi ćemo vas kontaktirati što je prije moguće.(molim vas, dajte 1-2 radnih dana za dobivanje odgovora).Mi smo sretni riješiti problem, molimo vas, ne ostavljajte potpuno ili negativne povratne informacije i 1,2,3 niske ocjene.Udaljenje negativnog ili neutralnog opoziv ne riješite problem.Ako ste zadovoljni našim proizvodima i našom uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu i 5 zvjezdica, bili bismo vrlo zahvalni!Što se tiče povrata, mi pružamo našim klijentima jamči kvalitetu proizvoda i brzu uslugu.Sve detalje prolaze provjeru radne sposobnosti prije slanja.Ako nađete bilo koji kvar je u našim proizvodima, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 7 dana od primitka robe.Ako vam je potreban povratak, molimo vas, provjerite ne radi li proizvod, molimo kontaktirajte naš predstavnik službe za korisnike, javite nam se detaljne informacije o problemu.Zatim će dobiti jedinstvenu adresu za povratak.Mi prihvaćamo povrat samo originalnu ambalažu.Molimo vas, pobrinite se da roba nije oštećena osoba.

Hvala za kupnju.Dobrodošli na kupnju sljedeći put!

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w135273


Naši (0)

Također mogu se sviđa