Zaštitni poklopac narančaste svjetlosti, čija se boja mijenja, mali abažur, plastični poklopac svjetla, lagana za nula rasvjete cilj.

( 0 )
41.52 kn 22.43 kn

Informacije o proizvodu

Orange Light Zaštitni Poklopac Promjena Boje Poklopca Кемпингового Fenjer Plastični Poklopac Кемпингового Fenjer Lak za Cilj Nula Rasvjete

Karakteristike:

1. Smanjite atrakcija za insekte: Светозащитный torbica emitira žuto svjetlo koje непривлекателен za komarce i druge insekte.Koristeći ovaj abažur, možete značajno smanjiti broj insekata, привлекаемых na svoj походному фонарю, pružajući više udoban za kampiranje.

2. Dizajn, меняющий boja: Ovaj mali abažur je izrađen u narančasto kućištu, koji učinkovito filtrira oštar svjetlo, stvarajući više mekanu i ugodnu atmosferu rasvjete.Efekt promjene boje daje estetski nijansu svoj odmor u kampu, poboljšava vizualni užitak.

3. Jednostavan za instalaciju: Install torbica za кемпингового fenjer neće biti teško.Samo stavite ga na svoj marširati fenjer, i on je sigurno fiksna bez kompleksa akcija ili alata.Uživajte u udobnosti i brzine postavke vašeg korača sustava rasvjete uz ovaj jednostavan za korištenje abažur.Provedite manje vremena na prilagodbu i više vremena za odmor na svježem zraku.

4. Izdržljiv materijal: Ova torbica za кемпингового fenjer izrađen od trajnog materijala, može izdržati teške uvjete rada na otvorenom.Njegova visoka otpornost na udarce jamči da je u stanju stajati povremene padove i udarce, što ga čini idealnim za kampiranje i drugih aktivnosti na otvorenom.Vjerujte trajnost ovog abažur koji će vas pratiti u brojnim avanturama, pruža pouzdanu zaštitu vašeg ekspedicijskog fenjer.

5. Štiti vaše žarulje: Poklopac svjetla služi kao zaštitna barijera za vaše ekspedicijskog svjetla tako da ga štiti od vanjskih utjecaja i mogućih oštećenja.Uz ovaj abažur možete produžiti životni vijek vašeg ekspedicijskog fenjer, osiguravajući da će ostati funkcionalan za duže vrijeme.Kupite ovaj abažur, da biste zaštitili svoja ulaganja u rasvjetu za kampiranje i uživati u bezbrižnom rasvjetom tijekom šetnje na svježem zraku.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Osnovni materijal: PC

Boja proizvoda: narančasta

Visina proizvoda: oko 25 mm

Vanjski promjer velikog kruga: 31 mm

Vanjski promjer malog kruga: oko 28 mm

Debljina proizvoda: oko 1 mm

Neto težina: oko 3 g

Napomena:

1, gumena prsten se koristi za postavljanje na dnu abažur, reproducira fiksni efekt, ne izbaci po želji.

2, Кемпинговые svjetla GZ imaju nekoliko specifikacije, nisu sigurni, pogodan je za sve specifikacije, molimo, obratite pozornost na veličinu mjerenja prije kupnje.

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1x Abažur za lampu

1x Gumena prsten

[relateproductdetail/]

Više informacija

  • Materijal kućišta - Plastika
  • Lagani zaštitni poklopac - mali abažur
  • Tip proizvoda - Nijanse
  • Lagana Torbica za kampiranje - Poklopac ekspedicijskog fenjer
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w13489


Naši (0)

Također mogu se sviđa