Vijci Za smuđ od Ptica u Kavezu Matice Ptica Stanice Pribor Komplet Za Postavljanje Držača Za Papagaj Hrčak Vješalica Za Matice Ulagač Za Uzgoj Ptičji Stanica S Dvostrukom Glavom

( 0 )
138.65 kn 69.33 kn

Informacije o proizvodu

Glavne stavke:

1. Visoko kvalitetni materijal: vijke za ptičji stanica izrađeni su od visokokvalitetnog metala materijala, koji je izdržljiva, a dizajniran je za dugotrajno korištenje.Oni imaju visoku tvrdoću i otpornost na kompresiju, da ih nije lako deformira ili razbiti.

2. Izuzetna izrada proizvodnje: Ti vijci su izrađeni s tankim vještina i imaju nevjerojatan verziju, jamči nedostatak pukotine i lijepu verziju za vaše ptica stanice.

3. Naširoko se koristi stezna igralište za ptice: Tim vijcima ne može samo učvrstiti ulagač za ptica kavez, sanduk za bry-динга, smuđa i zdjele za jelo, ali i koristiti za druge predmete, kao što su male stanice za kućne ljubimce.

4. Odličan poklon: Ako znate ljubitelj ptica, kojim se želite osigurati svoju ćeliju, ti vijci su idealne za njega.Oni su jednostavni za instalaciju i izdržljiv, a dolaze u različitim bojama, koji u kombinaciji sa bilo kojim dekorom.

5. Jednostavnost instalacije: vijke za ptica stanice imaju razumnu dizajn, što pojednostavljuje njihovu ugradnju i uporabu.Lako možete osigurati svoju птичью kavez s pomoću tih vijaka i osigurati njegovu stabilnost i sigurnost.Oni su također izdržljiv i otporan na hrđu.

Opis:

Učvrstite svoj jastučić za ptice uz pomoć tih kvalitetnih vijaka.Oni su od postojanog materijala, koji se ne puca i ne hrđa.Možete ih lako pričvrstiti na bilo koju ćeliju ili postolje.Idealni su za ukras za Noć vještica ili bilo koju drugu prigodu.Osigurajte igralište za igre s pticama uz pomoć tih vijaka.Oni su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, koji sprečava pucanje i hrđanje.Možete ih lako pričvrstiti na bilo koju ćeliju ili stalak za samo nekoliko minuta.Pogodan za Noć vještica ili bilo koje druge proslave.

Specifikacija:

1. Nekretnine Tip elementa: Posebni vijci za odskočna daska za ptica stanice

2. Boja: kao na slici

3. Materijal: metal

4. Veličina: 3.00X3.00X5.00 cm/1.18X1.18X1.97 cm

5. Oznaka: Stručni skup pričvrsnih vijaka koji pričvršćuju ptica stanice.

Lista proizvoda:

Vijci za pričvršćivanje насестов za ptica stanice * 8 (ukupno 32 kom.)

Svrdlo * 1

Više informacija

  • Broj modela - 8 kompleta vijaka za pričvršćivanje ptičje smuđ od
  • Tip pribora za ptice - Kupka za ptice
  • Materijal - Guma
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w1344


Naši (0)

Također mogu se sviđa