2 komada 15-loptu razdjelnik za prednji branik, potpornji za usne, šipke, potporne letve, Podesivo karbonskih vlakana za bočne suknje, prednje-stražnje usne

( 0 )
145.62 kn 75.72 kn

Informacije o proizvodu

2 komada 15-сантиметровые potpornji za splitera prednjeg branika, šipke, potporne letve, podesivo karbonskih vlakana za bočne suknje, prednje-stražnje strane

Značajke: 1. Pouzdana podrška: Ove potporne letve za usne prednjeg branika se koriste za jačanje svoje prednjeg splitera ili stražnjeg difuzora.Sprečava disaster отваливание dijelova karoserije.

2. Robustan dizajn: Lug prednjeg branika izrađen od karbonskih vlakana i nehrđajućeg čelika za postizanje visoke čvrstoće i trajnosti, da ga nije lako проржаветь i razbiti.

3. Podesivi: Ima шарнирную konstrukciju gornjeg i donjeg zglobova, koja se može instalirati pod bilo kojim kutom.Pomaže da se bolje održavati ispred splitera i stražnji difuzor.

4. Uređenje eksterijera automobila: Poboljšava ukupnu snagu tijela, poboljšava izgled vašeg automobila, što je više устрашающим i privlači pažnju, stvarajući izvanredan vizualni efekt.

5. Široka primjena: možete pričvrstiti na detalje karoserije, kao što pragovima, ivica, kukovi prednje i stražnje odbojnike, kao i na centralnoj konzoli automobila ili domaćim панелям.

Specifikacija:

Tip proizvoda: lug prednjeg branika

Dužina: cca. 15 cm / 5,91 u.

Materijal: nehrđajući čelik, karbonskih vlakana

Mjesto ugradnje: se Postavlja na komponente karoserije (prednji i stražnji obloge, pragovima, prednje i stražnje rub), a također može biti postavljen na središnju konzolu ili ploče unutrašnjosti vozila.

Sadržaj paketa: 2 x выступная letva prednjeg branika

Više informacija

  • Težina proizvoda - 149g
  • Naziv - DOACT
  • Certifikacija vanjskih iskusenja - CCC
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip materijala - Od nehrđajućeg čelika

SKU: w13174


Naši (0)

Također mogu se sviđa