Pretvarač miševi gamepad, igraća tipkovnica, konverter miša, game manual tipkovnica za Switch Lite, Xbox One, PS3 PS4

( 0 )
219.09 kn 109.54 kn

Vrsta: Igre i pribor

Informacije o proizvodu

Pretvarač igre priručnik tipkovnica i miševa Mobilni kontroler Pretvarač gaming tipkovnica i miševa za Switch Lite Xbox One PS3 PS4

Funkcija:

1. Žični pretvarač 5 u 1: Ova igra priručnik tipkovnica predstavlja univerzalni kontroler koji omogućuje pretvoriti tipkovnicu i miš u igri mat.Možete ga koristiti na 5 glavnih platformama, uključujući PS3 PS4, Xbox One, Xbox 360 i Nintendo Switch, pruža izuzetan doživljaj.

2. Superior gaming mogućnosti: Zahvaljujući ugrađenom priključak za slušalice od 3,5 mm je ova igra miš idealan za igrače sa brzinom FPS.To vam omogućuje da slušaju внутриигровое audio na platformama kao što su PS3 PS4, Switch i Xbox One, povećava razinu vaše ronjenja i uživanja.

3. Kompatibilnost i fleksibilnost: Ovaj konverter za miša podržava različite igre konzole, uključujući i najnoviju PS5. To je kompatibilan s popularnim sustavima, kao što je za PS4, za PS4 Pro / Slim, za Xbox One za Xbox One S, za Xbox One za Xbox 360, PS3 i za Switch (sve verzije), podržavajući kako offline, tako i online gameplay.On također podržava glasovni chat za punu igranja.

4. Plug and play: bez odlaganja ovaj konverter gaming tipkovnica i miševa podržava 95% tipkovnica i miševa, dostupni na tržištu, što vam omogućuje jednostavno prebacivanje između njih.Njegov jednostavan za korištenje dizajna pruža gladak proces postavke, što ga čini pogodnim kako za početnike, tako i za profesionalne igrače.

5. Ergonomski dizajn i intuitivne kontrole: Dizajniran ergonomski kadriranja, ovaj mobilni kontroler pruža udoban hvat i najbolji gaming iskustvo.Intuitivno upravljanje isključuje složene operacije, osiguravajući brzu i jednostavnu prilagodbu.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Kompatibilan marka / model: za Nintendo

Broj modela: Game manual tipkovnica

Tip pribor: Pretvarač

Statička struja: manje od 50 ma

Radna struja: 100 ma

Ulazni napon: 5 v

Svjetlosni indikator proizvoda: bijela

Težina proizvoda: 53 g

Paket težina: 103 g

Veličina proizvoda: 96.00x78.00x19.00 mm / 3.78x3.07x0.75 inča

Paket veličina: 155x95x23 mm/6.1x3.74x0.91 cm

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1 x pretvarač žičanu tipkovnicu i miša

1 x kabel za prijenos podataka za Android

1 x Vodič za korisnike

1. Sva roba će biti dva puta provjereni i dobro upakiran prije slanja.Roba

će biti isporučen u roku od 3-7 radnih dana, nakon plaćanja vaše narudžbe kupaca.Jer imamo tisuće narudžbi svaki dan.Trebamo organizirati slanje jedan po jedan red.Poslat ćemo vam robu u što kraćem roku.

2. Šaljemo samo potvrdio adresu naloga.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

3. Obično dostava uputili do mjesta odredišta traje oko 20-60 radnih dana (u udaljenim područjima, to može potrajati malo više vremena).U međuvremenu, možete odabrati DHL Express, skratiti vrijeme isporuke, ako vam je hitno potrebna rezervacija.

4. Ako niste dobili narudžbu u roku od 60 radnih dana, molim vas, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti problem.

1. Ako niste zadovoljni proizvodom, ako ga primite, molim vas, vratite ga u roku od 10 dana za zamjenu ili povrat novca.Molimo kontaktirajte nas prije nego što se vrati ga.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje dostave i specifičan razlog za povratak.

3. Mi ćemo povrat novca u cijelosti po primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu.

4. Ako je proizvod oštećen tijekom transporta ili ne može se koristiti u normalnom načinu rada, molimo pošaljite nam pravi fotografije proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Vaše zadovoljstvo-naš первостепенный prioritet!

Ako ste dobili narudžbu i on će biti u dobrom stanju, bili bismo zahvalni ako bi ste ostavili pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica na posao.

U suprotnom, bili bismo zahvalni ako bi ste kontaktirali s nama prije nego što ostaviti odgovor od 1 do 3 zvijezde, mi smo sretni ponuditi zadovoljavajuće rješenje.

Više informacija

  • Pretvarač gaming tipkovnice i miša - Igra priručnik tipkovnica
  • Naziv - APWIKOGER
  • Vrsta opreme - Pretvarač
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Kompatibilan marka / model - Nintendo
  • Gamepad - Mobilni kontroler
  • Gaming miš - Pretvarač miševa
  • Kombinirani prekidač - Konzola
  • Broj modela - Igra priručnik tipkovnica

SKU: w1258


Naši (0)

Također mogu se sviđa