Digitalni prijenosni tester alkoholiziranosti, Punjiva Detektor alkohola, izuzetno elektronički tester za osobnu uporabu alkohola

( 0 )
169.14 kn 81.16 kn

Vrsta: Naljepnice

Informacije o proizvodu

Digitalni prijenosni tester alkohola u izdahnutom zraku Punjiva elektronski tester na alkohol, izuzetno ručni analizator alkohola s мундштучками za osobnu i profesionalnu uporabu

Lice:

1. Lagan i kompaktan: Ovaj breathalyzer prijenosan i kompaktan, što omogućuje lako nositi ga sa sobom gdje god idete.Zahvaljujući микроматовому izvršenje on stvara mekan, fin osjećaj, od kojih vam ne žele odustati.

2. Dva načina detekcije: Naš prijenosni tester alkohola u izdahnutom zraku ima dva načina za različite prigode.Za precizno mod zahtijeva instaliran выдувная cijev za preciznu detekciju.Način rada za brzo testiranje ne zahtijeva udarac cijevi, što je idealno za korištenje nekoliko ljudi za brzu provjeru dostupnosti alkohola.

3. Opremljen je inteligentnim čip: Detektor alkohola opremljen inteligentnim čip i vrlo senzorom, još preciznije mjerenje i daje pouzdane rezultate.

4. Jasan digitalni zaslon: Ručni detektor alkohola prikazuje točne vrijednosti na velikom ekranu visoke rezolucije, koji omogućuje lako razumjeti rezultate na prvi pogled.

5. Punjiva preko USB-a: E-mail breathalyzer opremljen punjiva litij baterija, što eliminira potrebu za čestim zamjeni baterije.Jednostavno napunite ga s pomoću USB kabela kada je baterija prazna.

Specifikacija:

Zaslon: 2,0-inčni zaslon sa blistavim zelenim pozadinskim osvjetljenjem

Raspon detekcije: 0,00-400 mg /100 ml

Otkrivanje točnost: ± 10% (mg / 100 ml)

Vrijeme zagrijavanja: 10 sekundi

Vrijeme indukcije: 5 sekundi

Funkcija alarma: kada sadržaj alkohola veća od standardne norme, pali se crvena lampica u gornjem lijevom kutu, i automatski oglašava se zvučni signal.

Napajanje: litij baterija baterija baterija baterija baterija 3,7 U / 200 mah

Sučelje: Micro USB (punjenje 5 U/1 A)

Materijal: ABS

Veličina: oko 3,5x13,5x4 cm

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x domaćin

1 x vodič za korisnike

1 x USB kabel

4 x držači

Više informacija

  • Broj modela - Tester na alkohol
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w124743


Naši (0)

Također mogu se sviđa