Torba za reketa za badminton velikog kapaciteta obujma 25 l, torba za teniskih reketa na zatvarač, podesiva naramenica za muškarce, žene, mlade i odrasle

( 0 )
155.50 kn 82.39 kn

Informacije o proizvodu

Sportski ruksak Velikog kapaciteta na otvorenom obujma 25 l Drži 3 Reketa Ruksak za Паделя s Džep Za Boce s vodom Na munje Podesivi remen za bavljenje tenisom / Пиклболом/ Бадминтоном /za squash

Karakteristike:

1. Poseban ogranak za reket za badminton: U ovoj torbi za reketa za badminton imaju poseban ogranak, u kojem ima dovoljno prostora za sigurnu pohranu reket za badminton.Dizajn gornjeg džepa pruža jednostavan pristup, što olakšava skladištenje i uklanjanje.

2. Bočni džepovi za boce s vodom i sitnica: Zahvaljujući dvama velikim bočnim džepovima ovaj teniski ruksak omogućuje udobno nošenje bočice sa vodom i pohraniti male predmete.Ti džepovi su dizajnirani da pružaju jednostavan pristup, imajući svoje stvari u sigurnosti i sprječava njihovo ispadanje.

3. Udobna i prozračna konstrukcija rame remen: Teniska torba ima плечевыми trake, koje su dizajnirane za udobnost i prozračnost.Oni učinkovito smanjuju pritisak na ramena, što čini переноску ugodnijim.

4. Dizajn s patent-zatvarač radi lakšeg pristupa: Sportski ruksak za rekreaciju opremljen konstrukcijom s patent-zatvarač, koja pruža jednostavan pristup svim отделениям.To je jednostavnije i praktičnije organizaciju i uklanjanje opreme za badminton i drugih stvari.

5. Podesiva i izdržljiva ramene pojase: naramenice ove torbe za tenis reketa regulirana, što pruža udobnost pri odabiru idealnog slijetanje za vašu udobnost.Osim toga, oni su snažna i izdržljiva, osiguravajući pouzdano korištenje s vremenom.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Sport: sport Ракеточный

Naziv odjela: Unisex

Veličina proizvoda: 480 mm/18,9 cm x 260 mm/10,24 inča x 190 mm/7,48 inča

Materijal: poliesterska vlakna

Boja: crna

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x teniski ruksak

Više informacija

  • Materijal - Polyester
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - mi Ксим
  • Sport - Sportski reket
  • Naziv odjela - Unisex

SKU: w120302


Naši (0)

Također mogu se sviđa