Plastične Jesen Igle za ukrase Raznobojnim 3,6 * 3,6 Inčni Igle s Подсолнухом, Javorov list, Šumarstvo životinja, Ured uvez

( 0 )
55.82 kn 34.63 kn

Informacije o proizvodu

Zabavan i šareni dizajn: Ovaj set minijatura šumskih životinja od jeseni javorovog lista uključuje 40 gumba 10 različitih oblika, sve nadahnuće dolazi od najljepših boja i tako jeseni.Zahvaljujući svom разноцветному dizajnu daju sjaj i zabave bilo kojoj sobi.

Univerzalni ukras: Ove se tipke ne samo da su funkcionalna, ali i dekorativno.Možete ih koristiti za dekoraciju zidova, pluto ploče ili čak koristiti kao dio dekora za jesen stranke.Pokažite svoju kreativnost i привнесите jeseni atmosferu u svoj prostor.

Jednostavnost korištenja: Заостренная dizajn tih tipki za palac omogućava da lako ugraditi ih u cork zajednice i druge površine.Oni su također povoljno oslobađa, ne izaziva oštećenja, što omogućuje da ih koriste više puta.Držite ih u dobivenu kutiji radi lakšeg pristupa i organizacije.

Visoko kvalitetni materijal: Izrađen od trajne plastike, tipke su dizajnirani tako da bude pouzdan i dugotrajan.Oni podnose višestruko korištenje, bez gubljenja svog oblika ili boje, što jamči da će ostati netaknut u dugo vremena.

Širok spektar primjene: Ove minijature šumskih životinja od jeseni javorov list može se koristiti u različitim područjima, kao što su učionice, kancelarije ili kuće.Da li želite priložiti važne bilješke, fotografije ili druge materijale za kreativnost, ove igle će dati svoj prostor dašak jeseni šarm. 100% Novo i visoka kvaliteta

Tip: Minijature šumskih životinja od jeseni javorovog lista

Veličina: 3,6 * 3,6 inča

Boja: višebojno

Materijal: plastika

Posebnost: U komplet sadrži 40 zabavne igle sa jesen-tematske 10 različitih oblika.Možete ukrasiti ove igle svoje omiljene zidni ukras, a možete ukrasiti ih jeseni party.Ove clothespins za пробковой zajednice izoštriti, lako se umeću i sigurno se može izdvojiti za višekratnu uporabu; možete pohraniti ove šarene clothespins u kutiji da ih je bilo praktično koristiti sljedeći put.

Paket uključuje: 40 Kom Minijatura Jesenje maple leafs Šumskih životinja

Napomene:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

2. Molim vas, dopustite pogreške u iznosu od 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w11549


Naši (0)

Također mogu se sviđa