FF450R12KE4 IGBT Moudle 100% potpuno novi i originalni izvorni distributer Besplatna dostava 1 kom./lot na LAGERU JINYUSHI

( 0 )
916.71 kn 870.91 kn

Oznake za robe: Distributer

Informacije o proizvodu

1. Ako vam je potrebna specifikaciji za taj proizvod.Molimo i samo molimo da nas kontaktirate.

2. Također možete kupiti potreban vam je broj, i možemo promijeniti količinu i cijenu, pogodan upravo za vas!Na primjer, možete kupiti 1 kom. ili 2 kom., mi jednostavno promijeniti cijenu za vas!

1. Razmjena će biti ponuđen samo oštećene robe.

2. Neispravan proizvod mora biti vraćen u roku od 30 dana od dana objavljivanja vama rezervacije.

3.It može potrajati do 7 radnih dana za obradu svoj povratak nakon što primimo vašu robu.Kupac je odgovoran za sve daljnje naknade za dostavu.

1. Roba će biti poslana u roku od 1-3 radna dana nakon što smo potvrdili vašu uplatu.

2. Molim vas, recite mi vašu trenutnu adresu nakon uplate u roku od 1-2 dana; u protivnom, mi ćemo brod vašu robu na temelju vaše adrese escrow, pa budite sigurni da je ispravna.

3. Prije same narudžbe, molimo kontaktirajte nas da biste potvrdili željeni vama na način dostave.Obično dostava avionom traje 7-30 radnih dana, a kurir-3-10 radnih dana.

4. Ponekad to može potrajati dulje zbog lošeg vremena, što je gubljenje vremena na carinjenje.Dakle, molimo vas da strpljivo čekati, kada ne dobijete svoju robu na vrijeme.Ako ne primite robu u roku od trideset dana, molimo vas, kontaktirajte nas, i onda ću vas pratiti.

1. Molimo vas da potvrdite primitak robe nakon što ste ih primili.

2. Ako imate bilo kakvih pitanja o primljenim vama proizvodima molimo vas kontaktirajte nas na vrijeme, i mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi problem i da ste zadovoljni.

3. Molim vas, dajte nam pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica.Hvala vam za uzimanje mi je vrijeme!Dobrodošli u gostima opet!

EMAX ELECTRONIC CORPORATION LIMITED - vodeći svjetski distributer, koji nudi cjelovita rješenja na lancu kako bi se zadovoljile sve zahtjeve s elektroničkim komponentama i uređajima 2G 3G 4G GPS / GSM.

Dostupnost imamo golemih zaliha dopunjena globalne mreže domaćih i stranih dobavljača, što pruža našim klijentima najbolju moguću cijenu materijala, kao i pouzdan pristup zastario, oskudna, hitno i труднодоступным komponenti.

Mi smo sigurni da možemo riješiti sve vaše probleme s elektroničkim komponentama!Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas.Možete biti sigurni u našem najboljem pažnju!!!

Više informacija

  • Broj modela - FP50R12KE3 IGBT
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w11528


Naši (0)

Također mogu se sviđa