Высокотеплопроводящая Tjestenina 12 W/m.k Matična ploča Prijenosni Stolni PC Cpu GPU Cooler Pad Radijator za telefon Hladnjak za podmazivanje

( 0 )
60.40 kn 48.35 kn

Informacije o proizvodu

Opis proizvoda

OOTDTY

Koristi se za popunjavanje zazora između izvora topline i uređaja za hlađenje.Njegove izvrsne performanse na cpu GPU LED će zadovoljiti vaše visoke zahtjeve na sustav hlađenja.

Karakteristike proizvoda:

odgovara zahtjevima RoHS i DOSEG u zaštiti okoliša.Visoka toplinska vodljivost, veliku izolacija, toplinska stabilnost, niska ogranak ulja, ne uzrokuje koroziju.

Princip rada: Popunjavanje zazora između grijanje i hlađenja uređaja; Povećanje kontaktna za postizanje najboljeg učinka provođenja topline.

Način primjene: Ako je nad uređajem pliva mali broj silikonskim uljem, to je normalna pojava.Molimo vas, dobro umiješajte prije upotrebe.Održavajte površine s premazom u čistoći i nanesite izravno s pomoću instrumenata (kao što scraper, držač za ruke i tako dalje).

Obzir prilikom otvorenja: Ne подпускайте k njemu djecu.Ako se proguta ili slučajno dospije u oči, uho, nos, usta, molimo vas, isperite čistom vodom ili ako je potrebno poslati u bolnicu.

Skladištenje: Pri normalnoj temperaturi.Molimo vas, prekrijte ga nakon korištenja, izbjegavanje ulaska nečistoća, kao što su prašina, koji loše utječu na toplinska vodljivost.

model: ZF-12

Boja: siva

Toplinska Vodljivost: 12 W

Toplinski otpor: 0,003 do

Radna temperatura: -160 ° c ~ + 280 ° c

Sadržaj: 8 g

Broj: 1pc

Napomena:

1. Prijelaz: 1 cm = 10 mm = 0,39 inča

2. Molimo, dopustite da grešku 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

3. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.Hvala!

U isporuku je uključeno:

1 kom. scraper ZV-12 +

(ostali pribor na slici nije uključen)

Više informacija

  • Kompatibilan s - Drugo
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - OPEN-SMART
  • Boja - siva
  • Vrsta opreme - Термопаста Grease

SKU: w11404


Naši (0)

Također mogu se sviđa