Mlaznica za vodene crijeva visokog pritiska, dugu распылительная mlaznica za vrtnog crijeva, autopraonice, pogodna za čišćenje vašeg doma, automobila, vrt

( 0 )
80.36 kn 41.02 kn

Informacije o proizvodu

VISOKA KVALITETA-zahvaljujući mesing муфте za standardni vrtnog crijeva, čvrste i trajnosti joj nije lako savijati, veza od čistog bakra otporna na habanje i oksidaciju.

VIŠENAMJENSKI modul ZA ZALIJEVANJE-fleksibilan i omogućiti prskati vodu iz malog magle do umjerene jet, okrenite glavu raspršivača za crijevo s lijeva na desno.pribor za vrtnog crijeva, mlaznica, može zadovoljiti različite potrebe ljubitelja vrta u navodnjavanje.

UNIVERZALNOST KORIŠTENJA-Priključak za dovod vode pod visokim pritiskom idealna je za čišćenje svog doma, automobila, vrt, teško prozora ili brodice, kao i za uklanjanje nečistoća s kotačima i ободьев.

STABILAN-трубчатая mlaznice razvijen i poboljšan je u odnosu na tradicionalne plastične mlaznice za raspršivanje vode.Распылительная krunica izrađena od mesinga, koji se može okretati tisuću puta. krupan i trajno, može se koristiti za dugo vremena.

Boja: kao na slici

Materijal: plastika

Veličina: 26x14x31 cm

Sadržaj pakiranja:

1 * Mlaznica za vodene crijeva visokog pritiska

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w111778


Naši (0)

Također mogu se sviđa