Kolica za snimanje prijenosne električne kamere Track Slider sa 3-brzinskim prijenosom sa ugrađenom baterijom težine 3 kg za film

( 0 )
956.35 kn 554.69 kn

Vrsta: Kamera i foto

Informacije o proizvodu

Kolica Za Snimanja Kamere, Prijenosni Električni Skladište Track Slider sa 3-Brzinskim Prijenosom S Procesom težine 3 kg, Ugrađena Baterija za snimanje Video zapisa

Značajke: 1. Navojni prilagodnik: Sa standardnim otvorima za vijke 1/4 inča i 3/8 inča na osnovi kućištu, može se koristiti s različitim vrstama kuglaste glave, senzora za mobilni telefon i fotoaparat s dolazi sa softverom, tada vijcima adapter 1/4 inča i 3/8 inča.

2. Opis stezaljke za telefon: Stezaljka za vašeg telefona izrađen je od aluminijske legure, izdržljiv, ima osnova za hladno kopče, može biti instaliran za popunjavanje svjetlosti, mikrofona i drugih uređaja.Ručka se može podesiti širinu stezaljke stezaljke za telefon u rasponu od 6,5‑8,5 cm / 2,6‑3,3 inča.

3. Kompatibilne uređaje Maksimalno opterećenje iznosi 3 kg / 6,6 kilograma, može se koristiti za slr fotoaparat, беззеркальной kamere, mobilni telefon, kamera promet, pogodna za видеоблога, video zapisa.

4. Moćna funkcija: Bežični daljinski upravljač s rasponom udaljenosti 6 m / 19,37 ft, podržava podešavanje 3-stupanjski prijenos, može koristiti snima ravno, podržava kretanje prema naprijed i unatrag, slično električni slajd, može snimati na krivulje, snimanje s ravnomjerno okretati za 360 °.

5. Široka upotreba: Može raditi na horizontalnom terenu, radnom stolu, prikladan za različite scene, fleksibilno korištenje, Također ima kompaktni, sklopivi dizajn čini kolica prijenosni.

6. Punjiva kolica za kamere: Kolica za fotoaparat je opremljen ugrađenom baterijom kapaciteta 1800 mah, može se koristiti u roku od 6 sati kod maksimalne snage, USB sučelje za punjenje, ulaz 5 2 A, lako se puni.

Specifikacija:

Tip elementa: Kolica za kamere

Materijal: aluminijska legura

Primjena: za video, влогов, videa

Težina: oko 716 g / 1,6 kilograma

Brzina vozila:

Prva emisija: 1,4 cm / s (0,6 inča / s)

Druga brzina: 2,4 cm / s (0,9 inča / s)

Treća prijenos: 3,0 cm / s (1,2 inča / s)

Maksimalna nosivost: 3 kg / 6,6 kilograma

Udaljenost bežični daljinski upravljač: 6 m/ft 19,37

Maksimalno vrijeme kontinuiranog korištenja: 6 sati

Vrijeme punjenja baterije: 3 sata

Trajanje daljinski upravljač: 18 sati

Česta uporaba daljinskog upravljača: 60 000 puta

Baterija kolica za kamera: ugrađena litij baterija 1800 mah (ugrađena baterija)

Baterija daljinskog upravljača: dugme baterija CR2032, 240 mah (ugrađena baterija)

Popis paketa:

1 x kolica za kamere

1 x spona za mobilni telefon

1 x daljinski upravljač

1 x kabel za punjenje

1 x vijak-adapter

1 x guma

1 x ključa

1 x Vodič za korisnike

Napomena: Molimo vas, dopustite pogreške u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

Kako koristiti: 1. Uključite prekidač za napajanje na kućištu, zatim pritisnite gumb za uključivanje/ isključivanje na kućištu ili pritisnite gumb za pokretanje/ zaustavljanje bežičnog daljinskog upravljača za uobičajenu uporabu. 2. Ako vijci adaptera oslabljena ili previše čvrsto pritegnuti, pomoću imbus ključa M4, podesite ih. 3. Prilagodite kut između dva vodiča kotača i postavite u ustaljenom mjestu za korištenje pri snimanju u krivulje. 4. Pomoću kuglaste glave podesite željeni kut, možete postići snimanja s visokim protokom (lopta krunica nije uključena). 5. Postavite dva vodiča kotača na jednoj ravnoj liniji i koristite na ravnoj podlozi, kako bi se postigla snimanja linijom.

Više informacija

  • Tip 1 - kolica za kamere
  • Naziv - YOUTHINK
  • Materijal - Aluminijska legura
  • Tip 3 - Motorizirani klizač kamere
  • Tip pribora za fotografije - Antena
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Primjena - Video /влогов /filmova
  • Broj modela - kolica za kamere
  • Tip 2 - Električni Klizač Kamere

SKU: w1117


Naši (0)

Također mogu se sviđa