Auto-sklopni blok 12V 4-pinski Blok relej sa automatskim osiguračem od 40A sa ožičenja žica Kutija distribucije hrane za vozila SUV UTV R

( 0 )
413.64 kn 206.82 kn

Informacije o proizvodu

Držač blok releja, osigurača 12V sa 6 utora Auto-blok štafeta 4-pinski auto-blok releja, osigurača 40A za prikolicu suv

Lice:

1. Комплектный auto-relejni osigurač: Ovaj držač kutije osigurača je nositelj kutije osigurača auto relej koji radi od izvora za napajanje od 12 V. On dolazi s nosačem velikog kapaciteta i uključuje 5 releja JD1914 na 40 A i 1 4-kontakt releja RTT7121, kao i 6 osigurača u rasponu od 5 do 30 A. On sadrži sve potrebne komponente za efikasno električne zaštite i upravljanja u vašem automobilu.

2. Kvalitetan najlon dizajn: Ovaj auto blok releja, izrađen od kvalitetnog najlona, razlikuje trajnosti i pouzdanosti.Vatrostalno kućište pruža sigurnost, dok je svaki utor ima točno isklesana rupa i luk u obliku gnijezda na rubovima, pružajući uredno i эстетичную ožičenje.

3. Pre spojen kabel za jednostavnije instalacije: Sve potrebne žice pre spojeni na ovom распределительному napajanjem, što pojednostavljuje proces instalacije.Jednostavno ga priključite na vaš automobil, eliminirajući potrebu za složenim postupcima povezivanja.To štedi vrijeme i trud, pružajući pouzdan i učinkovit električni priključak.

4. Čvrsta izolovana kućišta: Zahvaljujući robusnom изолированному kućištem ovaj auto držač osigurača pruža odličnu zaštitu od vode i prašine.Gornja i donja strana poklopca je vodootporan i пыленепроницаемы, a rupe za umetanje žice služe izlaza za sve žice, ostavljajući lagano spojiti ih zajedno za povećanje vlage, prašine i otpornost na vatru.

5. Univerzalna primjena: Ovaj sklop za automatsko releja, osigurača, pogodno za sve vrste vozila, uključujući suv 4x4, Jeep SUV, UTV, ATV, RV, kamione, prikolice i kamperi, plovila i još mnogo toga.To je univerzalno rješenje za upravljanje električnim sustavima različitih vozila, osigurava pouzdan rad i električnu sigurnost.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Naziv proizvoda: Držač kutije osigurača

Vrsta materijala: plastika

Boja: crna

Napon: 12

Veličina: 173x96x72.5mm/6.81x3.78x2.85inch

Način povezivanja: žuta i bijela žica onemogućeno, žuta žica spaja s uređajem, bijeli kabel je spojen na kontakt, crna žica se povezuje na negativni priključak akumulatora; crvena žica se povezuje na pozitivni priključak akumulatora

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x držač kutije osigurača

.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv modela - Držač kutije osigurača
  • Dužina proizvoda - 173 mm
  • Naziv - ВОДУЛ
  • Težina proizvoda - 553g
  • Visina proizvoda - 72.5 mm
  • Tip materijala - Plastika cm
  • Širina proizvoda - 96 mm

SKU: w11140


Naši (0)

Također mogu se sviđa