Sredstvo za pranje boca, 2 kom, novi multifunkcionalni elastična ručnik za pranje posuđa bez ogrebotina, Višenamjenski Žičane krpe za pranje posuđa za vlažne kampiranje, sapun za pranje posuđa

( 0 )
34.63 kn 17.28 kn

Informacije o proizvodu

2 komada Novi Multifunkcionalni Elastična Kuhinjska Bez Ogrebotina Višenamjenski Žičane Krpe Za Pranje posuđa Za Mokro I Suho Čišćenje Posuđa i Sudopera radne ploče Ploče Jednostavno Ispiranje

Karakteristike:

【ISPOČETKA 】- Kuhinjska krpa od mikrovlakana, piling i čišćenje!Izrađen je od нейлонового materijala za uporabu na sve kuhinjske površine: pokriva posuđe, lonci, tave, countertops i kuhanje ploče bez ogrebotina.

【 I ČISTI】 - Uklanja прилипший smeće s posuđe, lonci, tave, ploče, kuhanje ploče i mnogo drugog, bez ogrebotina.

【IDEALNA VELIČINA 7,87 "X 7,87"】- malo više kuhinjskog spužve.Odlično za uklanjanje налипших proizvoda i masnoću s posuđa, pribora za jelo, srebrni, pločica i ploča.

【VIŠENAMJENSKI】- Ne koristi se za čišćenje kuhinjskog posuđa, ali se također može koristiti za struganjem kože s svakodnevnih proizvoda.

【STROJ za PRANJE】- Više nema smrdljivih krpe za pranje posuđa ili spužvi, koje želite baciti kroz nekoliko dana.Uvijek imajte uz sebe svježe čiste krpe za pranje posuđa, spreman za uporabu!Podnosi stotine pranja i umreženi s оверлочной ivica, tako da oni ne one raspada pri pranju.

Opis proizvoda:

Materijal: najlon

Boja: srebrna

Individualni težina: 10 g

Individualni veličina: 7,87 × 7,87 inča

Više informacija

  • Težina proizvoda - 20G
  • Broj modela - 1
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - mikrovlakana
  • Proizvodnja - Spužva za čišćenje
  • Karakteristike - Eko-friendly
  • Korištenje - Kupaonica

SKU: w11003


Naši (0)

Također mogu se sviđa