Zidni držač za Google Nest Audio, audio-stalak za spavaće sobe, kupaonice, nosač za pametne dinamika, pribor za glasovni asistent

( 0 )
89.29 kn 46.46 kn

Informacije o proizvodu

Za pametne dinamika Google Nest Audio Zidno postolje za pričvršćivanje ugrađeni menadžer Držač kabela zvučne kutije potporanj Pribor za zvučnike

Glavne stavke:

1、 Ušteda opreme: Postavljanjem Google Nest Audio izravno na zid, možete osloboditi prostor na stolu i прикроватной noćnom ormariću.Ono što je na stolu, više nije prepreka za širenje zvuka i signala, a vi ne morate brinuti o tome da kućni ljubimci i djeca opet će pokazivati na vaš uređaj.

2 、 Najbolji zvuk: Nedostatak smetnji, najbolji zvuk, molim vas, ne dopustite djeci ili domaćim životinjama igrati, ne pada tijekom instalacije.

3 、 Ušteda prostora: uštedite ograničen prostor i držite opremu podalje od vode ili druge predmete koji mogu slučajno пролиться.Recite zbogom kablovima i испортите ih pomoću scientific cable management.

4 、 Mali i lagan: For Nest Audio mali i lagan, izgleda čisto i klasično, a možete ga koristiti u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kancelariji, trgovini i sve druge prostorije.

5 、 Ekskluzivni dizajn: Posebno dizajniran za Nest Audio idealnu kompatibilnost.Napomena: za Nest Audio u kompletu nije uključena u cijenu.Možete ga koristiti na zidu ili na radnoj površini.

Pakiranje list:

Nosač * 1

Napomena: uređaj za Nest nije uključena u opseg isporuke.Možete ga koristiti na zidu ili na radnoj površini

Više informacija

  • Tip proizvoda - SATNA
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w1100


Naši (0)

Također mogu se sviđa