NOVA Smjenski Ručka, Telo, Zaštitna Torbica, Poklopac Gumba za Prijenosne Igraće konzole Nintendo Switch/OLED Joy-con

( 0 )
88.56 kn 84.14 kn

Vrsta: Igre i pribor

Informacije o proizvodu

Kompatibilnost

Za Nintendo Switch i OLED modula SWITCH Joycon

Prodajna mjesta

Originalni dizajn Zamijenite oštećene, istrošene ili oštećene tela joycon, vratite vaš ili kontroler za konzolu na životu.

Prodajna mjesta

Mekani silikonski materijal premium klase, прорезиненный uljem i ugodan za kožu, pruža više ugodniji osjećaj i omogućuje igranje duže

Prodajna mjesta

Precizno rezanje u omjeru 1: 1 Kućište kućište je idealno za kontrolerom, pružajući pristup svim gumbima, триггерам i ручкам upravljanja.

Pakiranje uključuje

1 komplet poklopca za kućište joycon (kontroler nije uključena).

Pitanja i odgovori

K: Mogu napraviti moj vlastiti boja? A: DA, MOK, 1000пкс

Pitanja i odgovori

Pitanje: Kada ćete biti u mogućnosti poslati narudžbu?A: Obično možemo poslati robu preko 1-5 radnih dana, nakon primitka vaše uplate.

Pitanja i odgovori

P: Hoće li imam broj za praćenje nakon slanja? O: Da, sve pošiljke se šalju preko www.gradaniza5.com.hr standardne isporuke s brojem za praćenje, pristupačne za trajno praćenje pošiljaka.

Pitanja i odgovori

P: Gdje mogu pratiti svoje parcele?O: možete pratiti svoj broj za praćenje na www.17track.net ili https://global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860690.0.0.7cb53b18DwRY0U

Pitanja i odgovori

Pitanje: Kada ću dobiti parcelu?O: Obično dostava u različite zemlje traje 7-90 radnih dana.(Praznici nisu uključeni) ponekad se, Međutim, upućivanje može dugo zadržavaju na carini u nekim zemljama, kao što su Rusija, Italija, Francuska, Nizozemska, Njemačka, Argentina i Brazil.U tom slučaju slanje može malo da se zadržavaju.I, možda ćete morati kontaktirati s carine da biste provjerili je li potrebno plaćanje poreza za puštanje parcele.U toj situaciji mi ćemo vam produžiti rok zaštite kako bi zaštitili vaša prava.

Korisni savjeti

Pravi objekt može se malo razlikovati od slika na web-mjestu zbog različitih načina snimanja, rasvjeta, rezolucije ekrana i različite proizvodne partije, ako ne možete prihvatiti, molimo vas, ne kupujte.

Naš kupac iz Rusije

Ako ste kupcima iz Rusije, Perua ili Sudana, molim vas, napišite svoje ime i prezime, uključujući ime, srednje ime i prezime, inače, vaš prostor će kasniti na carini u vašoj zemlji.

Porezni pitanje

Sve zemlje imaju različite porezne politike svojih zemalja.Ako se porez potreban vam je na lokalne običaje, kupci su odgovorni za carinski prikupljanje na vašoj strani.Molimo vas, pokušajte izdvojiti i platite ga dobiti parcelu.Hvala.

Politika vraćanja robe

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ćemo izdati VAM povrat novca ili ZAMJENU.Izuzetaka nema!Troškove dostave plaća prodavatelj i kupac na pola. 2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i svoj po. 3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa www.gradaniza5.com.hr.Ili možete naručiti zamjenu. 4. Uzmemo na sebe sve troškove prijevoza, ako proizvod ne odgovara tvrdio.

Povijest marke

Naša tvrtka Shenzhen Yingqu Electronics Co., Ltd je osnovana u 2016.

Od tada smo se specijalizirali za proizvodnju igraće pribor.

Usredotočeni smo na pružanje stručne serija i kvalitetnih proizvoda vlasnicima malih tvrtki diljem svijeta, po konkurentnim cijenama.

Radujemo se što ćemo rasti, zajedno s vama.

Više informacija

  • Kompatibilna model Nintendo - NINTENDO SWITCH, Prekidač OLED, Nintendo Switch OLED
  • Naziv - lol
  • Broj modela - AF-000120
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Kompatibilan marka / model - Nintendo
  • Kompatibilan - za kontroler za nintendo switch joycon
  • Boja - Zlato, Zelena

SKU: w1091


Naši (0)

Također mogu se sviđa