Auto za kosu, sredstvo za sušenje, za Višekratnu upotrebu kućanskih alata za odvodnju, sposoban apsorbirati vlagu i opasnost za kuće

( 0 )
122.03 kn 73.25 kn

Informacije o proizvodu

Auto Klima za Kosu za Kosu Air Bag za Višekratnu Upotrebu Силикагелевая Влагопоглощающая Višenamjenska Torba za Ormar Ormar Cipela

Karakteristike:

1. Učinkovita kontrola vlažnosti: Naš auto klima za kosu dizajniran za učinkovito uklanjanje viška vlage i kondenzacije unutar vašeg automobila.Pozdravite se s запотевающими prozore, затхлыми mirisa i vlage uz pomoć ovog auto sušnice.Veliki kapacitet i funkcija višestruko korištenje pružaju dugotrajan kontrolu vlažnosti.Njegova reusable dizajn omogućuje višestruko korištenje, što je ekonomično i efikasno rješenje za održavanje suho i ugodno okruženje u automobilu.

2. Praktičan indikator vlažnosti: Ovaj veliki suha torba je opremljen indikatorom vlažnosti, koji vizualno prikazuje kada ga treba napuniti ili zamijeniti.Indikator menja boju, tako da možete lako pratiti proces apsorbira vlagu i osigurati optimalne performanse.Kada prvi put otvorite veliku suhu paket upija vlagu iz zraka, окрашиваясь od plave do ružičaste.Nakon 1-2 mjeseca korištenja jednostavno postavite proizvod pod sunčeva svjetlost na 3-5 sati, vratiti ga влагопоглощающие svojstva.

3. Jedno rješenje za sve: naš влагозащитный paket ne samo da uklanja vlagu, ali je i čisti zrak, uklanja formaldehid, benzen i neugodne mirise.Možete ga koristiti u različitim područjima, kao što su automobili, nove kuće, garderobe i ormara za cipele.Spremite vaš automobil i druge zatvorene prostorije svježim, suhim i bez stranih mirisa uz pomoć našeg влагозащитного paketa.

4. Visoke performanse i mogućnosti za ponovnu upotrebu: sredstvo za sušenje ima veliki kapacitet, što mu omogućuje da učinkovito apsorbirati vlagu tijekom dugog razdoblja.Zahvaljujući višekratnu upotrebu dizajna možete uštedjeti novac, koristeći ga nekoliko puta.Robustan i izdržljiv svojstva našeg silikagela gela čine ga pouzdano i ekonomično rješenje za kontrolu vlažnosti.

5. Jednostavno rukovanje i trajnost: Naš torba za isušivanje zraka pogodno je za korištenje i pruža dugotrajan posao.Samo stavite paket sa slikagelom u auto ili na pravo mjesto, i on će aktivno upijaju vlagu, podržavajući suhu i ugodnu atmosferu.Uživajte u udobnosti i učinkovitost naših inteligentnih rješenja za kontrolu vlažnosti.

Tehničke karakteristike:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Materijal: pamuk

Veličina: 18x11cm/7.02x4.29in

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1x auto klima za kosu

Više informacija

  • Tip silikagela gela - Torbe za upijanje vlage
  • Naziv - alloet
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w1079


Naši (0)

Također mogu se sviđa