2022 Novi Baršunasti Dječji Vjenčanje Gala Odijelo Za Dječake, Poslovnih Odijela za Party u čast Rođenja, Set iz 3 predmeta, Odijela, Jakne, Hlače, Prsluk

( 0 )
630.62 kn

Oznake za robe: odjeća

Informacije o proizvodu

Dobrodošli u naš dućan

Prikazan proizvod:

Standardna veličina kostim

(molimo odabrati pravu veličinu u skladu sa svojim vlastitim putem, što je vrlo važno za nas u krojenje kostime za vas.)

Napomena: Budući da smo фабричным prodavatelj kostima, možemo proizvoditi ih skrojen.ako ustanovite da je gore navedena standardna veličina kostima vam ne odgovara, jednostavno izmjerite svoje tijelo u skladu sa sljedećim uputama za mjerenje, a zatim pokaži nam veličini tijela.Mi također možemo šivati odijela po mjeri za vas.I cijena je ista!

Mjerna jedinica veličine: centimetri ili inči

1. montažni rez = ? 2. rame = ? 3. rukav = ? 4. пройма = ?

5. zglob = ? 6.sise = ? 7.trbuh = ? 8.talia = ?

9. bedra = ? 10. dužina jakne = ? 11. dužina nogavica = ?

12.bedra = ? 13. rast =? 14. težina =?

1. Pozitivne recenzije (5 zvjezdica), vrlo su važne za naš opstanak, molimo vas da ostavite nam pozitivne kritike, ako svoje proizvode ili usluge od vas zadovoljiti.

2. Ako imate bilo kakvo nezadovoljstvo, molim vas, ne oklijevajte, javite nam.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio svoj problem, molimo vas, vjerujte nam!

3. Molimo vas, pomozite nam poboljšati situaciju.Vaši prijedlozi su uvijek dobrodošli!

Dostava, povrat i isplate

1. Ispis obično traje 1 dan nakon narudžbe i da će biti poslana odmah.

2. Mi koristimo Air China Post, DHL, FedEx, TNT za slanje vaše narudžbe, ovisno o tome gdje se nalazite.Molimo vas pročitajte tablici u nastavku, za razumijevanje opći vrijeme dostave.

3. Povrat novca

(1) Molimo da provjerite podatke za praćenje na web-mjestu za praćenje.

(2) Molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

(3) Molimo vas da pažljivo provjerite pakiranje.

O BOJI i veličini ISPISA

1. Fotografija koju vidite, može vrlo malo se razlikuju po boji od stvarnog proizvoda zbog rasvjete tijekom snimanja ili zaslona monitora geliaocong.

2. Odnos između slike i футболками može razlikovati od slike koju vidite, zbog različitih veličina majice.

DRUGE STVARI koje ćete možda željeti SAZNATI

O veleprodaji PRODAJE

Ako ste reseller ili naručiti veliki broj, od vas će biti ponuđen dodatni popust, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

POREZ

1. Narudžba će biti proglašen kao poklon manje vrijednosti, da bi se spriječili ili smanjili carinsku pristojbu.U većini slučajeva će se primjenjivati besplatan porez.

2. Za nas je nepraktično znati sve carinske tradicije u svakoj zemlji, stoga ne možemo dati bilo kakve savjete o porezima u vašoj zemlji, međutim, ako znate detalje, mi ćemo biti više nego sretni slijediti svoje korake.

TEKST, SLIKE, GRAFIKONE

1. Mi pridajemo veliku važnost za točnost teksta, slika i dijagrama, jer oni odražavaju našu ozbiljnost i posvećenost.Ako nađete neku pogrešku, javite nam se, mi smo odmah popraviti ga.

2. Imamo prevoditelji za obavljanje prevoditeljska rada i dizajnerima za stvaranje slika i grafikona.Ako naš dizajn ili tekstovi kopiraju drugim trgovinama, mi smo sretni, jer to znači da je naš rad priznat konkurencijom.

Više informacija

  • Tip proizvoda - Blazers
  • Tip kopče - Однобортный
  • Odgovarajući sezone - Four Seasons
  • Dužina haljine - Normalan
  • Stil - formalni
  • Paul - Muškarci
  • Materijal - Akril, PAMUK, Rublje, mikrovlakana, Polyester, Vuna
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Prigodna scena - HALJINA

SKU: w10204


Naši (0)

Također mogu se sviđa